Κασσελάκης: Αν κάποιοι θέλουν «μαύρο χρήμα» στον ΣΥΡΙΖΑ, να εκλέξουν άλλον πρόεδρο

Κασσελάκης: Αν κάποιοι θέλουν «μαύρο χρήμα» στον ΣΥΡΙΖΑ, να εκλέξουν άλλον πρόεδρο

Προκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναθέσουν σε εταιρεία ορκωτών λογιστών να ελέγξει τα οικονομικά τόσο της Ν.Δ. όσο και του ΣΥΡΙΖΑ σε βάθος δεκαετίας

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση της ηγεσίας να αναστείλει την έκδοση του καθημερινού φύλλου της «Αυγής», αλλά και τις αναφορές περί «μαύρου χρήματος» στο κόμμα. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης επανήλθε σήμερα το πρωί και με ανάρτησή του υποστηρίζει ότι «ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ» δεν θα πάρει μαύρα χρήματα. Ταυτόχρονα, προκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναθέσουν σε εταιρεία ορκωτών λογιστών να ελέγξει τα οικονομικά τόσο της Ν.Δ. όσο και του ΣΥΡΙΖΑ σε βάθος δεκαετίας.

«Αν οι ψηφοφόροι ή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να αποδεχθούν μαύρο χρήμα προκειμένου να αποφευχθούν επίπονες αλλά αναγκαίες οικονομικά αποφάσεις, θα πρέπει να εκλέξουν άλλο Πρόεδρο», αναφέρει χαρακτηριστικά στη νέα του ανάρτηση ο πρόεδρος του κόμματος. 

Η ανάρτηση Κασσελάκη: 

«Σας μίλησα με ειλικρίνεια για δύσκολες οικονομικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν. Με μεγάλο συναισθηματικό κόστος.

Πώς θα μπορούσαν να αποφευχθούν αυτήν τη στιγμή; Μόνο με μαύρο χρήμα.

Ξεκαθάρισα:

Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει μαύρο χρήμα.

“Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ” σημαίνει ότι, αν οι ψηφοφόροι ή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να αποδεχθούν μαύρο χρήμα προκειμένου να αποφευχθούν επίπονες αλλά αναγκαίες οικονομικά αποφάσεις, θα πρέπει να εκλέξουν άλλο Πρόεδρο.

Εναν Πρόεδρο οποίος να αποδέχεται τον υπόγειο τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα περισσότερα κόμματα στην Ελλάδα.

Εγώ δεν προσφέρομαι. Λυπάμαι. 

Κι επειδή η “βασίλισσα του μαύρου χρήματος” στο ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, τον προκαλώ ανοιχτά:

Να φέρουμε τώρα και στα δύο κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών (προτείνω την Deloitte ή αντίστοιχου κύρους εταιρεία) για έλεγχο όλων των οικονομικών μας στοιχείων σε χρονικό βάθος δεκαετίας. Με άρση οποίας ρήτρας εμπιστευτικότητας μπορεί να υπάρχει με προμηθευτές ή συνεργάτες.

Ολα στο φως.

Εχω υποσχεθεί στους πολίτες ότι αυτό το σάπιο σύστημα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του.

Κύριε Μητσοτάκη, πάμε;».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT