Σύσταση Γεωργιάδη σε ευπαθείς ομάδες να εμβολιαστούν λόγω έξαρσης κορωνοϊού

Σύσταση Γεωργιάδη σε ευπαθείς ομάδες να εμβολιαστούν λόγω έξαρσης κορωνοϊού

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύσταση να εμβολιαστούν οι ευπαθείς ομάδες καθώς, όπως είπε, υπάρχει έξαρση του κορωνοϊού με νέο στέλεχος, απηύθυνε ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Νίκης, Νίκου Παπαδόπουλου, ο κ. Γεωργιάδης απέρριψε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του, ότι υπάρχει πλέον διεθνής επίσημη παραδοχή ότι το εμβόλιο της AstraZeneca συνδέεται με σοβαρές παρενέργειες, κάνοντας λόγο για φαντασιόπληκτα σενάρια και συνωμοσιολογίες που δεν έχουν καμία επιστημονική βάση.

«Κανένα εμβόλιο δεν υπάρχει που να ευθύνεται για οποιαδήποτε παρενέργεια τρία χρόνια μετά τη χορήγηση του. Ολη η ερώτησή σας ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας σας. Εχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η θνησιμότητα στους ανθρώπους που δεν εμβολιάστηκαν είναι 30 φορές μεγαλύτερη από όσους εμβολιάστηκαν. Το προσδόκιμο ζωής στη χώρα μας ανέβηκε μετά την αντιμετώπιση της πανδημίας. Με αυτά που λέτε και ισχυρίζεστε, μόνο και μόνο για να κερδίσετε ψήφους, παίρνετε κόσμο στον λαιμό σας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT