Σε επιτροπή της Βουλής η παράνομη μετανάστευση

Σε επιτροπή της Βουλής η παράνομη μετανάστευση

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εχω κατηγορηθεί το τελευταίο διάστημα ότι κάνω απαράδεκτες δηλώσεις, επειδή ζητώ τη διερεύνηση ενός τραγικού ατυχήματος που το κάνει η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη», τόνισε χθες ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλιτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε εκδήλωση του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής αναφερόμενος σε αντίστοιχα αιτήματα της Υπατης Αρμοστίας του ΟΗΕ, της Διεθνούς Αμνηστίας, της επιτρόπου Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Σεσίλια Μάλστρομ, όπως και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Στο μεταξύ, έπειτα από επικοινωνία του κ. Βαρβιτσιώτη με τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, θα συζητηθεί εκτάκτως την Τετάρτη στις 2 μ.μ. το θέμα της παράνομης μετανάστευσης στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής. Είχε προηγηθεί συνάντηση του υπουργού το Σάββατο με τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση και Γιάννη Πανούση για τις συνθήκες της τραγωδίας στο Φαρμακονήσι.

«Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε ενημέρωση απ’ όπου και από όποιον μας ζητηθεί. Είναι καλό, άλλωστε, οποιοσδήποτε εξάγει συμπεράσματα για τις ευθύνες ή όχι του Λιμενικού Σώματος, να έχει πρώτα ενημερωθεί για τις συνθήκες της τραγωδίας και του ναυαγίου που συνέβη στο Φαρμακονήσι και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν άνθρωποι τη ζωή τους», είπε ο υπουργός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή