Ο κ. Ευ. Βενιζέλος τίμησε τους χορηγούς

Ο κ. Ευ. Βενιζέλος τίμησε τους χορηγούς

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους χορηγούς της ελληνικής προεδρίας τίμησε χθες -όπως το είχε προαναγγείλει στις αρχές Ιανουαρίου- ο υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος. Σε ειδική εκδήλωση που έγινε χθες στο υπουργείο, απένειμε παράσημα στους εκπροσώπους των εταιρειών και τους ευχαρίστησε για τη συνδρομή τους στην ελληνική προεδρία.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι η προεδρία είναι «μια εξαιρετική ευκαιρία για την Ελλάδα να δείξει προς την Ευρώπη το πρόσωπο μιας ισότιμης θεσμικά χώρας-μέλους της Ε.Ε.», έκανε όμως λόγο και για μια ευκαιρία για την ελληνική οικονομία και τις ελληνικές επιχειρήσεις. Δήλωσε ότι «χαίρεται πάρα πολύ, γιατί οι ελληνικές επιχειρήσεις και ο ιδιωτικός τομέας αντελήφθησαν ότι η ελληνική προεδρία είναι μια πολύ σημαντική επένδυση για την οικονομία στην Ελλάδα» και «έσπευσε να μας βοηθήσει αξιοποιώντας τον θεσμό των χορηγιών, που είναι ένας θεσμός διεθνής, καταξιωμένος, λειτουργικός, αμοιβαία επωφελής και για τον χορηγό και για τον αποδέκτη της χορηγίας».

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι το εξάμηνο αυτό είναι δύσκολο γιατί «είναι το εξάμηνο της οριστικής στροφής στην έξοδο από την κρίση και το Μνημόνιο» και πρόσθεσε ότι «έχουμε τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουμε την ολοκλήρωση της προσπάθειάς μας». Σε ό,τι αφορά την προεδρία, είπε ότι «οι πρώτες εντυπώσεις έχουν κερδηθεί», ενώ πρόσθεσε ότι «τώρα που τα πράγματα βρίσκονται σε εξέλιξη, φαίνεται η αξία των χορηγιών». Εχουμε καλύψει με τον ευπρεπέστερο και καλύτερο τρόπο σημαντικότατες ανάγκες», υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος.

Οι χορηγοί που τιμήθηκαν είναι η Τράπεζα Πειραιώς, η Kosmocar Α.Ε., ο όμιλος OTE – COSMOTE, η Εθνική Τράπεζα, η Alpha Bank και η Eurobank, η Volkswagenbank και η Microsoft Hellas. Επίσης, η εταιρεία εξοπλισμού χώρων Μυρσίνη Κόντου, η Goldair, η Hewlett Packard Hellas, η Coca-Cola 3E, η Pepsico Tasty, η Cocomat, η Πειραϊκή Ζυθοποιία, η Lux, η Central VIP Services, η Jetoil, η Αττική Οδός, η Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης και η Χάνος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή