Εισηγήσεις για Πιπιλή στον Δήμο Αθηναίων

Εισηγήσεις για Πιπιλή στον Δήμο Αθηναίων

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την κ. Φωτεινή Πιπιλή φέρεται να εξετάζουν για τη διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων το Μέγαρο Μαξίμου και η Συγγρού. Η σχετική εισήγηση, κατά πληροφορίες, έγινε τις τελευταίες ημέρες από κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ. όχι μόνον γιατί εκτιμήθηκε ότι η κ. Πιπιλή μπορεί με τη μαχητική προσωπικότητά της να διευρύνει το κομματικό κοινό της Ν.Δ. Αλλά και γιατί, ως πρώην αντιδήμαρχος, διαθέτει μεγάλη αυτοδιοικητική πείρα και γνώση των προβλημάτων της Αθήνας. Κρίθηκε επομένως ότι μπορεί να αντιπαρατεθεί αποτελεσματικότερα τόσο έναντι του κ. Γ. Καμίνη όσο και του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ. Επιπλέον, δε, εκτιμήθηκε ότι μια τέτοια λύση θα υποχρέωνε και τον κ. Νικ. Κακλαμάνη να υπαναχωρήσει από τη βούλησή του να επαναδιεκδικήσει τον δήμο.

Ωστόσο, η οριστική απόφαση του πρωθυπουργού αναμένεται τις προσεχείς ημέρες, καθώς συνεργάτες του φέρεται να εισηγούνται και άλλες λύσεις, που έχουν ήδη γραφεί στον Τύπο. Μεταξύ άλλων, εξετάζεται η περίπωση του προέδρου του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλου, αλλά και του δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, ενώ έχουν γίνει και σχετικές έρευνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή