Για προσχεδιασμένη και οργανωμένη επίθεση εναντίον του κάνει λόγο ο Γερ.Γιακουμάτος

Για προσχεδιασμένη και οργανωμένη επίθεση εναντίον του κάνει λόγο ο Γερ.Γιακουμάτος

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Την πεποίθησή του ότι η δίωξη εναντίον της συζύγου και του αδερφού του για ανακριβή φορολογικά στοιχεία του Οίκου Ευγηρίας που διευθύνουν, ήταν προσχεδιασμένη και οργανωμένη και όχι από απλά θεσμικά όργανα ή «αγανακτισμένους» πολίτες, τονίζει σε γραπτή του ανακοίνωση ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Ταυτοχρόνως, αναφέρει ότι «η επίθεση κατά της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων» έχει στόχο τον ίδιο ως πολιτικό, ο οποίος δεν έχει την παραμικρή εταιρική σχέση με τη Μονάδα και προσφέρει έναντι τιμολογίου τις ιατρικές του υπηρεσίες.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γιακουμάτος αναφέρει, ακόμη, ο έλεγχος επεκτάθηκε από τα οικονομικά και λοιπά στοιχεία της επιχείρησης και στην εξέταση στη ΓΑΔΑ 40 ανθρώπων, στους οποίους, όπως είπε, ασκήθηκαν πιέσεις. Παρανόμως δε – σημείωσε – ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτόφωρου, αφού δεν την προβλέπει ο νόμος για υποθέσεις ανακριβών φορολογικών στοιχείων, για να επιτευχθεί ο δημόσιος διασυρμός της οικογένειάς του.

Τέλος, ο βουλευτής αναφέρει ότι «ο χρόνος θα δείξει τον ιθύνοντα νου» πίσω από την «προσχεδιασμένη και οργανωμένη δίωξη» και προσθέτει ότι «ήμουν και είμαι κερί αναμμένο, όλα μου τα στοιχεία είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες μου κι ενώ μπήκα στην πολιτική με τέσσερα σπίτια, σήμερα βρίσκομαι με ένα υποθηκευμένο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων μέχρι το 2032».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή