ΚΚΕ: Ο κ. Θ. Παφίλης στην Περιφέρεια Αττικής

ΚΚΕ: Ο κ. Θ. Παφίλης στην Περιφέρεια Αττικής

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές κάλεσε του πολίτες ο γ.γ. του κόμματος, Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος παρουσίασε χθες τις υποψηφιότητες στους δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας. Οπως είπε, οι υποψήφιοι έχουν πίσω τους παρακαταθήκη αγώνων και προσφοράς και ενεργό συμμετοχή σε όλα τα μέτωπα αγώνα. Στην Περιφέρεια Αττικής υποψήφιος είναι ο βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, Θαν. Παφίλης.

Στην Κεντρική Μακεδονία ο καθηγητής Γιάννης Ζιώγας, στη Θεσσαλία ο Βαγγέλης Μπούτας, στη Δυτική Στερεά ο βουλευτής Νίκος Καραθανασόπουλος, στη Στερεά Ελλάδα ο Γιώργος Μαρίνος, στην Κρήτη ο Στέλιος Ορφανός, στην Ηπειρο η Ολυ Τσουμάνη, στην Πελοπόννησο ο Νίκος Γόντικας, στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη ο Χρήστος Τρέλλης, στη Δυτική Μακεδονία ο Γιάννης Βήττας, στα Ιόνια ο Θόδωρος Γουλής, στο Β. Αιγαίο ο Στρατής Κόρακας και στο Ν. Αιγαίο η Λίλα Καφαντάρη.

Στον Δήμο Αθηναίων υποψήφιος του ΚΚΕ θα είναι ο Νίκος Σοφιανός, στον Πειραιά η Ελπίδα Παντελάκη, στη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Δελής.Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε στην ομιλία του ότι «όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τη νίκη των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ» στη διπλή εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή