ΠΑΣΟΚ: Πρώτο δείγμα της «αντιμνημονιακής συμμαχίας» Τσίπρα-Καμμένου η υποψηφιότητα Καρυπίδη

ΠΑΣΟΚ: Πρώτο δείγμα της «αντιμνημονιακής συμμαχίας» Τσίπρα-Καμμένου η υποψηφιότητα Καρυπίδη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως το πρώτο δείγμα της «αντιμνημονιακής συμμαχίας» Τσίπρα-Καμμένου χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Θ. Καρυπίδη για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, τονίζοντας ότι πρόκειται για «προσωπική επιλογή» του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Κινήματος αναφέρεται επίσης ότι ο κ. Τσίπρας, προκειμένου να ανέβει τα σκαλοπάτια της εξουσίας επιστρατεύει «ακροδεξιούς, χρυσαυγίτες, αντισημιτιστές και ρατσιστές», ενώ καλεί τον κόσμο να αποδοκιμάσει την επιλογή.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η προσωπική επιλογή του κ. Τσίπρα για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδη, είναι το πρώτο δείγμα της δήθεν «αντιμνημονιακής» συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου που προτείνει για τον τόπο ο κ. Τσίπρας.

Ακροδεξιοί, φιλοχρυσαυγίτες, αντισημιτιστές, ρατσιστές … όλοι τίθενται στην υπηρεσία του κ. Τσίπρα για να πάρει την εξουσία. Ας μην αυτοαποκαλούνται Αριστερά, γιατί δεν είναι. Ψηφοφόροι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τώρα καταλαβαίνουν γιατί ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε να συνεργαστεί με τις δημοκρατικές δυνάμεις για την απομόνωση της Χρυσής Αυγής.

Ο λόγος τώρα στον λαό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή