Ερογλου: Δεν συμφωνήσαμε ακόμα, oι διαβουλεύσεις συνεχίζονται

Ερογλου: Δεν συμφωνήσαμε ακόμα, oι διαβουλεύσεις συνεχίζονται

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βράδυ της Τετάρτης, ο ηγέτης της Τουρκοκυπριακής κοινότητας, Ντερβίς Έρογλου ενημέρωσε τους Τουρκοκύπριους ότι μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί τελική συμφωνία για το κοινό ανακοινωθέν. Σύμφωνα με το γραφείο τύπο του κ. Έρογλου οι διαπραγματεύσεις για τις συνομιλίες συνεχίζονται.

«Οι διαπραγματεύσεις για το κοινό ανακοινωθέν συνεχίζονται. Εμείς παραμένουμε προσκολλημένοι στην πρόταση την οποία καταθέσαμε στα πλαίσια της πρόσφατης επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών της μητέρας πατρίδας μας, Αχμέτ Νταβούτογλου. Για αυτή την πρόταση λάβαμε τις απόψεις της κυβέρνησης συνεργασίας και των κομμάτων της αντιπολίτευσης», τονίζει το ανακοινωθέν της τουρκοκυπριακής ηγεσίας.

Η τ/κ πλευρά στο ανακοινωθέν της υπογραμμίζει ότι οι πληροφορίες περί επίτευξης συμφωνίας για το κοινό ανακοινωθέν δεν ευσταθούν.

Ακόμη, η τουρκοκυπριακή πλευρά τονίζει ότι σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία θα προχωρήσει στην άμεση ενημέρωση της τουρκοκυπριακής κοινής γνώμης.

Το ανακοινωθέν της τ/κ ηγεσίας δόθηκε στην δημοσιότητα αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή