ΑΝΕΛ: Ο Β. Καπερνάρος υποψήφιος στην Αθήνα

ΑΝΕΛ: Ο Β. Καπερνάρος υποψήφιος στην Αθήνα

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον βουλευτή Βασίλη Καπερνάρο θα επιλέξουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες ως υποψήφιό τους για τη δημαρχία της Αθήνας. Στην απόφαση αυτή κατέληξε η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος που συνεδρίασε χθες, ενώ ο κ. Καπερνάρος αναμένεται να διοργανώσει τις επόμενες μέρες και συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει ο ίδιος το ενδιαφέρον του και το όνομα της δημοτικής του παράταξης.

Παράλληλα, οι ΑΝΕΛ αναμένουν από τον κ. Απ. Τζιτζικώστα να διευκρινίσει αν θα τηρήσει τον όρο που του έθεσαν να παραδώσει την κομματική του ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να τον στηρίξουν ως υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ και στην Αττική περιμένουν μια απάντηση από τον κ. Γιάννη Δημαρά για το αν θα κατέλθει αυτόνομα με το «Αρμα Πολιτών».

Από την πλευρά τους οι κ. Βύρ. Πολύδωρας και Χρ. Ζώης έκαναν πρόταση στην κ. Αλεξία Εβερτ -κόρη του αείμνηστου Μιλτιάδη Εβερτ- να διεκδικήσει τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Η ίδια, ωστόσο, δεν έχει απαντήσει. Αν δεν αποδεχθεί, το πιθανότερο είναι το νεοσύστατο κόμμα να στηρίξει στην Αθήνα τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

Οι κ. Πολύδωρας και Ζώης θα δοκιμάσουν την εκλογική τους τύχη και στις περιφερειακές κάλπες. Ηδη συζητούν με τον γνωστό πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Μανώλη, να «κατέλθει» ως υποψήφιος περιφερειάρχης είτε στην Αττική είτε στην Πελοπόννησο με κριτήριο πού θα κριθεί ότι μπορεί να αποσπάσει περισσότερες ψήφους από τα αντίστοιχα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή