Κακλαμάνης: «Αυτή τη φορά δεν θα τούς κάνω τη χάρη» – Καμίνης: «Το παρελθόν πασχίζει να επιβιώσει»

Κακλαμάνης: «Αυτή τη φορά δεν θα τούς κάνω τη χάρη» – Καμίνης: «Το παρελθόν πασχίζει να επιβιώσει»

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αγαπώ την πόλη μου και μέσα σε αυτή τη Βουλή δεν νιώθω και πολύ καλά» δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, διευκρινίζοντας γιατί θα είναι και πάλι υποψήφιος στον δήμο Αθηναίων.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, το πρωί, ο κ. Κακλαμάνης άφησε αιχμές για την επιλογή των επίσημων υποψηφίων της ΝΔ λέγοντας: «αυτοί ζουν μέσα σε τέσσερις τοίχους και δεν έχουν επαφή με τη λαϊκή βάση του κόμματος. Eγώ προέρχομαι από τη λαϊκή βάση και σε αυτήν απευθύνομαι».

Ευχήθηκε καλή δύναμη στον 'Αρη Σπηλιωτόπουλο, εκφράζοντας την ελπίδα μέσα στους επόμενους 2,5 μήνες να μάθει τα προβλήματα της πόλης.

Ο κ. Κακλαμάνης, αναγνώρισε ότι οι πιθανότητες εκλογής του είναι περιορισμένες αλλά υποστήριξε ότι κατεβαίνει για να δώσει τη μάχη. Σε ερώτηση για το αν θα παραδώσει την έδρα του, απάντησε: «το έχω κάνει δύο φορές στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά δεν θα τους κάνω τη χάρη».

Για τις υποψηφιότητες Σπηλιωτόπουλου και Κακλαμάνη μίλησε και ο Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στο δημαρχείο της Αθήνας.

Οπως δήλωσε: «Το παρελθόν πασχίζει απεγνωσμένα να επιβιώσει. Οι Αθηναίοι πριν από τρία χρόνια επέλεξαν νέο δρόμο και πιστεύω ότι θα τον συνεχίσουν».

Η οριστικοποίηση της «επίσημης» γαλάζιας υποψηφιότητας για τον Δήμο Αθηναίων, αυτής του κ. Αρη Σπηλιωτόπουλου, όχι μόνον δεν στάθηκε ικανή να κλείσει την εκκρεμότητα που υπήρχε στον πρώτο δήμο της χώρας, αλλά άνοιξε νέο εσωκομματικό μέτωπο, όταν και ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει τη δημαρχία που απώλεσε το 2010, όταν ηττήθηκε από τον κ. Γ. Καμίνη.

Η υποψηφιότητα Σπηλιωτόπουλου επισημοποιήθηκε σε συνομιλία που είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον βουλευτή Β΄ Αθήνας χθες το απόγευμα. Παράλληλα, από τη Συγγρού δεν πέρασε απαρατήρητο το ότι ο κ. Κακλαμάνης απουσίαζε από τη χθεσινή ονομαστική ψηφοφορία επί νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή