Στο πλευρό των αγελαδοτρόφων ο Μάξιμος Χαρακόπουλος

Στο πλευρό των αγελαδοτρόφων ο Μάξιμος Χαρακόπουλος

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αντίθεσή της στις προτεινόμενες ρυθμίσεις της έκθεσης του ΟΟΣΑ για την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος εξέφρασε αντιπροσωπεία των αγελαδοτρόφων στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμο Χαρακόπουλο, στο πλαίσιο συνάντησης που είχαν αργά το μεσημέρι.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Χαρακόπουλος τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή διατυπώθηκε από το υπουργείο -και τον ίδιο προσωπικά- στέρεη επιχειρηματολογία για τις συνέπειες που θα έχει η υιοθέτηση των προτάσεων του ΟΟΣΑ στην πρωτογενή παραγωγή, χωρίς ουσιαστικό κέρδος για τους καταναλωτές.

«Δυστυχώς» υπογράμμισε, «μέχρι σήμερα δεν έχουμε ακούσει πειστικές απαντήσεις. Αντιθέτως, ακούμε διάφορα παραπλανητικά, έως φαιδρά, για εμφιαλωμένο γάλα ημέρας. Αναμένουμε στο ακουστικό μας. Ελπίζω να επικρατήσει η λογική».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την περίπτωση εκείνη κατά την οποία υπάρξει επιμονή στην εφαρμογή των ρυθμίσεων, υπογράμμισε: «Στην πολιτική μου διαδρομή, έχω αποδείξει ότι ξέρω να αγωνίζομαι με επιμονή όταν πιστεύω ότι έχω δίκιο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή