Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, για το βιβλίο του Κουφοντίνα

Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, για το βιβλίο του Κουφοντίνα

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βουλή, με αλληλοκατηγορίες περί τρομοκρατίας μεταξύ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση της αστυνομίας.

Ο Μάκης Βορίδης (ΝΔ) επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας ότι στέλεχός της εμφανίζεται να προλογίζει το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα και την κάλεσε να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) έκανε λόγο για ακροδεξιό παραλήρημα του κ. Βορίδη, που παραπέμπει σε μετεμφυλιακές καταστάσεις.

«Πού θέλετε να πάτε τον τόπο; Στην πολιτική ανωμαλία; Κατηγορείτε περίπου ως τρομοκράτες την αξιωματική αντιπολίτευση; Αυτό είναι το κράτος που θέλετε;», ρώτησε ο κ. Λαφαζάνης.

«Το να παράγεις πολιτική νομιμοποίηση για ένα τρομοκράτη από στέλεχός σας είναι κατρακύλα. Βλέπω είναι συνειδητή σας επιλογή η στήριξη της τρομοκρατίας», απάντησε ο Μάκης Βορίδης.

ΣΥΡΙΖΑ: Ουδέποτε υπήρξε μέλος μας ο κ. Γιαννόπουλος

Την ίδια ώρα, με σύντομη ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην Άννα -Μισέλ Ασημακοπούλου της ΝΔ, πως ο Νίκος Γιαννόπουλος, ο οποίος προλογίζει το βιβλίο του «επιχειρησιακού αρχηγού» της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα με τίτλο «Γεννήθηκα 17Ν», δεν έχει υπάρξει ποτέ μέλος του κόμματος.

«Πληροφορούμε την κ. Άννα -Μισέλ Ασημακοπούλου πως ο κ. Ν. Γιαννόπουλος ουδέποτε υπήρξε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ . Κατά τ’ άλλα, καλή Σαρακοστή», σημειώνεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή