Γ. Κουμουτσάκος: Πρεμιέρα προεκλογικής δραστηριότητας από τα Κύθηρα

Γ. Κουμουτσάκος: Πρεμιέρα προεκλογικής δραστηριότητας από τα Κύθηρα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρεμιέρα της προεκλογικής του δραστηριότητας από την πιο απομακρυσμένη περιοχή της Περιφέρειας Αττικής, τα Κύθηρα, κάνει σήμερα και αύριο ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο κ. Κουμουτσάκος έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με τον δήμαρχο και εκπροσώπους του δημοτικού συμβουλίου, φορείς και κατοίκους του νησιού. Επιπλέον, θα επισκεφθεί τις δημόσιες υποδομές για την Υγεία, την Παιδεία, τη Δικαιοσύνη, κ.λπ., προκειμένου να διαπιστώσει τα προβλήματα που υπάρχουν. Αύριο, Κυριακή της Ορθοδοξίας και πρώτη Κυριακή των νηστειών, θα εκκλησιαστεί στον ναό της ιστορικής μονής της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας και θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ.

«Η επίσκεψή μου στα Κύθηρα σηματοδοτεί το ξεκίνημα της πορείας προς τις εκλογές της 18ης Μαΐου. Ταυτόχρονα, υπογραμμίζει την απόφασή μου να μην υπάρξει ούτε μια γωνιά της Περιφέρειας Αττικής που δεν θα απολαμβάνει της προσοχής του Περιφερειάρχη, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα. Με κατεστημένες λογικές, όπως έχω ξαναπεί, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κουμουτσάκος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή