ΔΗΜΑΡ: «Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να ξαναγράψει την ιστορία της τρικομματικής κυβέρνησης»

ΔΗΜΑΡ: «Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να ξαναγράψει την ιστορία της τρικομματικής κυβέρνησης»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση στις «βολές» που εξαπέλυσε το Σάββατο ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή την απουσία της ΔΗΜΑΡ από την πρώτη Συνδιάσκεψη της Ελιάς και την άρνησή της να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε η Αγίου Κωνσταντίνου.

Η Δημοκρατική Αριστερά κατηγορεί τον κ. Βενιζέλο πως επιχειρεί να ξαναγράψει την ιστορία της τρικομματικής κυβέρνησης. επισημαίνοντας πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν ο πολιτικός που έσκισε την προγραμματική συμφωνία και επέλεξε τη στρατηγική σύμπλευση με τη ΝΔ. Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, στην προσπάθεια της να κρατήσει ζωντανό το εγχείρημα της ΕΛΙΑΣ και να κατευνάσει τις εσωκομματικές αντιδράσεις που αυτό προκαλεί, επιχειρεί να ξαναγράψει την ιστορία της τρικομματικής κυβέρνησης. Ευτυχώς που ο κοσμος της Κεντροαριστεράς, οι πολίτες που συναισθάνονται την ανάγκη δημιουργίας ενός προοδευτικού πόλου, έχουν μνήμη και κρίση. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ειναι ο πολιτικός που έσκισε την προγραμματική συμφωνία και επέλεξε τη στρατηγική σύμπλευση με τη ΝΔ. Η στοχοποίηση της ΔΗΜΑΡ δεν μπορεί να κρύψει τη διολίσθηση σε πολιτικές με συντηρητικό πρόσημο».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή