Επικοινωνία Γ. Παπανδρέου – Στουρνάρα, ενόψει τραπεζών

Επικοινωνία Γ. Παπανδρέου – Στουρνάρα, ενόψει τραπεζών

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν, νωρίτερα σήμερα, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της συζήτησης των δύο ανδρών ήταν το περιεχόμενο της συμφωνίας με την τρόικα και, κυρίως, οι διατάξεις του νομοσχεδίου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ζήτημα για το οποίο ο πρώην Πρωθυπουργός φέρεται να έχει ισχυρές ενστάσεις.

 Η επικοινωνία του υπουργού Οικονομικών με τον κ. Γ. Παπανδρέου φέρεται να έγινε εν γνώσει των κ.κ. Αντ. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλου, που την ίδια ώρα συνεδρίαζαν στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση των δύο ανδρών διεξήχθη σε θετικό κλίμα, ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εκείνος που θα υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια, ωστόσο επιφυλάχθηκε να απαντήσει έως ότου μελετήσει το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου.

 Υπενθυμίζεται πώς ο πρώην Πρωθυπουργός είχε καταψηφίσει και την κυβερνητική ρύθμιση με την οποία παρατεινόταν η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών. Στην ίδια ψηφοφορία απείχε και ο κ. Κ. Καραμανλής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή