Για “σόου Κανέλλη” κάνει λόγο ο Π. Σκουρλέτης

Για “σόου Κανέλλη” κάνει λόγο ο Π. Σκουρλέτης

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αντεπίθεση πέρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, απαντώντας στις επικρίσεις της Λιάνας Κανέλλη για τη στάση του Αλέξη Τσίπρα σε ντοκιμαντέρ, όπου περιέχεται η σκηνή του ξυλοδαρμού της από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. «Η κ. Κανέλλη αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει αυτό το σόου, προχθές στην εκπομπή του κ. Πρετεντέρη, χωρίς να έχει δει όλο το ντοκιμαντέρ, όπως και οι περισσότεροι από εμάς.

 Ισχυρίστηκε πράγματα που είναι εκτός τόπου και χρόνου» ανέφερε ο κ. Σουρλέτης στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM και πρόσθεσε: «Βγάζει ένα πολιτικό κόμπλεξ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, θα έλεγα ότι η κ. Κανέλλη πριν από λίγες εβδομάδες μας είχε πει ότι εάν στον δεύτερο γύρο είναι ο κ. Σακελλαρίδης ή ο κ. Κασιδιάρης δεν ξέρει τι θα κάνει». Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι είναι πρόβλημα του ΚΚΕ εάν οι βουλευτές και τα στελέχη του θα υιοθετούν αυτό τον λόγο και τόνισε: «Δεν είναι θέμα βεντέτας, η κ. Κανέλλη το ξεκίνησε. Φαίνεται, τελικά, ότι η ακραία πολιτική στάση πολεμικής των στελεχών του ΚΚΕ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, τους κάνει να υιοθετούν τέτοιες συμπεριφορές».

 Πάντως, ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε πως δεν συμμερίζεται την άποψη ότι τα αντιμνημονιακά μέτωπα ξεφουσκώνουν γιατί τώρα έρχεται το τέλος του μνημονίου. Ουσιαστικά, είπε, στην πράξη, κλείνει ένας κύκλος μνημονιακής πολιτικής και μπαίνουμε σε έναν άλλο κύκλο, ο οποίος αποτυπώνεται σε αυτήν τη συμφωνία με την τρόικα. «Ένα μέρος αυτής της συμφωνίας που αφορά τις διαρθρωτικές αλλαγές, θα έρθει στο νομοσχέδιο την άλλη Παρασκευή, τα άλλα που σχετίζονται με τον τομέα των εργασιακών σχέσεων τα κρατάνε για μετά τις ευρωεκλογές και σας πληροφορώ ότι πρόκειται για πολύ άγρια μέτρα, η διευκόλυνση των ομαδικών απολύσεων, η κατάργηση των τριετιών για τους μακροχρόνια άνεργους και πάει λέγοντας» συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή