Στην Ήπειρο περιοδεύει «Το Ποτάμι»

Στην Ήπειρο περιοδεύει «Το Ποτάμι»

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το επίμαχο ζήτημα του φρέσκου γάλατος συζήτησε με κτηνοτρόφους και ειδικά αγελαδοτρόφους, ο επικεφαλής του κόμματος «Ποτάμι» Σταύρος Θεοδωράκης, ξεκινώντας την περιοδεία του στους 4 Νομούς της Ηπείρου, δηλώνοντας ότι «η Κυβέρνηση για άλλη μία φορά κόντεψε να πνιγεί, σε μία κουταλιά γάλα».  Μάλιστα εξέφρασε την εκτίμηση ότι «για την αναστάτωση με το γάλα» δεν ευθύνεται η τρόικα, αλλά επιχειρηματικά συμφέροντα. Ο κ. Θεοδωράκης επισκέφτηκε τη στάνη του Γραμματέα του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας Μιχάλη Τζήμα στο Νεοχώρι Ιωαννίνων και υπογράμμισε την θέση που έχει «το Ποτάμι», για το θέμα.

Τα πράγματα είναι απλά, τόνισε μεταξύ άλλων, εάν ακούς αυτούς που πρέπει, δηλαδή τους κτηνοτρόφους, τους επιστήμονες και όχι τους γραφειοκράτες των υπουργείων. Η πρόταση μας, συνέχισε ο κ. Θεοδωράκης, είναι συγκεκριμένη, «θα πρέπει στην κάθε συσκευασία του γάλατος να αναγράφεται η προέλευση του, δηλαδή εάν είναι ελληνικό η όχι». Το βράδυ ο κ. Θεοδωράκης και οι συνεργάτες του σε Συνεδριακό Κέντρο των Ιωαννίνων θα συναντήσουν φίλους του «Ποταμιού» και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Αύριο το πρωί θα επισκεφτούν τον Πρέβεζα και το απόγευμα την Ηγουμενίτσα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή