Π. Καμμένος: Το… παρακράτος υπεύθυνο για την κρίση στους ΑΝΕΛ

Π. Καμμένος: Το… παρακράτος υπεύθυνο για την κρίση στους ΑΝΕΛ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη σοβαρότατη καταγγελία ότι υπάρχει ένα παρακράτος, το οποίο μέσω του ΣΔΟΕ εκβιάζει τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έκανε χθες ο κ. Πάνος Καμμένος, χωρίς να αποκλείει μάλιστα αυτός να ήταν ο λόγος της προχθεσινής παραίτησης από το κόμμα του της κ. Χρ. Γιαταγάνα και του κ. Κ. Γιοβανόπουλου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Καμμένος υποστήριξε συγκεκριμένα ότι «παρακρατικοί της κυβέρνησης» μέσω του ΣΔΟΕ προβαίνουν συνέχεια σε αναίτιους ελέγχους των οικονομικών δεδομένων των βουλευτών του και επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων, τους κ. Χαϊκάλη, Καπερνάρο, Χρυσοβελώνη, αλλά και την οικογένειά του, που, όπως είπε, ελέγχονται συνέχεια από το ΣΔΟΕ. «Ξέρω ότι μπούκαραν και στο ξενοδοχείο του πεθερού του Γιοβανόπουλου και ήταν στα όρια να του το πάρουν», είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους δύο ανεξάρτητους πλέον βουλευτές «αν εκβιάστηκαν να βγουν να το πουν». Ακόμη σοβαρότερη, όμως, ήταν η διασύνδεση της καταγγελίας που έκανε με το Μαξίμου, καθώς υποστήριξε ότι ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Γ. Νταβρής, «λειτουργούσε από την αρχή ως άνθρωπος του Σαμαρά μέσα στους ΑΝΕΛ». Σε εκείνον καταλόγισε ότι χειραγώγησε και τους δύο βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν προχθές.

Στο ίδιο σχέδιο, επίσης, ο κ. Καμμένος ενέπλεξε για μία ακόμη φορά και τα ΜΜΕ, καταγγέλλοντας επιπλέον και το κόμμα του κ. Θεοδωράκη, καθώς όπως είπε «η προβολή που είχε το “Ποτάμι” μέσα μία εβδομάδα ήταν μεγαλύτερη από τον τηλεοπτικό χρόνο που δόθηκε στους ΑΝΕΛ τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Τα διαπλεκόμενα συμφέροντα προωθούν όσους είναι ακίνδυνοι και τους ιδιοκτήτες τους», κατέληξε.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο κ. Καμμένος θέλησε να στείλει και μια έμμεση προειδοποίηση στον κ. Απ. Τζιτζικώστα, αφήνοντας να εννοηθεί πως η στήριξη στην υποψηφιότητά του μπορεί και να αρθεί αν ο σημερινός περιφερειάρχης δεν υιοθετήσει τις θέσεις των ΑΝΕΛ, κυρίως στο ζήτημα με τις Σκουριές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή