ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Σκουρλέτης: Υπεύθυνη η κυβέρνηση για τις ουρές στα φαρμακεία

p-skoyrletis-ypeythyni-i-kyvernisi-gia-tis-oyres-sta-farmakeia-2014484

Την απόλυτη ευθύνη στην κυβέρνηση και στην πολιτική της επέρριψε για τις ουρές των πολιτών έξω από τα φαρμακεία ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

«Δεν υπάρχει απεργία χωρίς κοινωνικές επιπτώσεις, (…) η κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για την ταλαιπωρία αυτών των ανθρώπων παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων με τις αλλαγές στα φαρμακεία αλλά και τις αλλαγές (σ.σ μετάταξη των οδηγών των ασθενοφόρων στα νοσοκομεία) στο ΕΚΑΒ» τόνισε στον ΣΚΑΪ και τον Σπύρο Μάλλη το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σκουρλέτης κάλεσε τους βουλευτές που διαμαρτύρονται για το πολυνομοσχέδιο να κάνουν πράξη τη διαμαρτυρία τους αν όντως διαφωνούν, ενώ ανέφερε ότι η βουβή οργή του κόσμου θα εκφραστεί στις επερχόμενες εκλογές.

«Η κυβέρνηση εξυπηρετεί τα σχέδια των μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων την ώρα που χαρίζει χρέη» δήλωσε από την πλευρά του για το πολυνομοσχέδιο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς

«Ομήρους των συνδικαλιστικών επιδιώξεων των φαρμακοποιών» που απεργούν χαρακτήρισε τους πολίτες ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις ουρές στα φαρμακεία. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υγείας έκανε μάλιστα λόγο για «πόλεμο στην κοινωνία» από τους συγκεκριμένους επαγγελματίες, αναφέροντας ότι «στους πολέμους η κοινωνία ξέρει και να αμύνεται».