Σε υψηλούς τόνους στην Ολομέλεια η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου

Σε υψηλούς τόνους στην Ολομέλεια η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τις σοβαρότατες ενστάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης ξεκίνησε στην Ολομέλεια η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης υπογράμμισε ότι το κόμμα του δεν αναγνωρίζει τέτοιες διαδικασίες που είναι έκνομες και άρα δεν παράγουν και έννομα αποτελέσματα και επανέλαβε ότι «έχουμε ένα πολίτευμα, δικτατορία της τρόικας».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς κατήγγειλε τη διαδικασία του κατεπείγοντος, επισημαίνοντας πως όταν ο Κανονισμός της Βουλής συμπεριέλαβε τη διαδικασία του κατεπείγοντος δεν είχε λάβει υπόψη του ότι θα έρχονται σε ένα νομοσχέδιο τεράστια Μνημόνια.

«Η αντιλαϊκή πολιτική συνδέεται άμεσα με αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος και ζήτησε να δοθεί η δυνατότητα για περισσότερους ομιλητές και πιο άνετη συζήτηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή