“Γέφυρα” Ρεν μεταξύ Ε. Βενιζέλου – Γ. Παπανδρέου

“Γέφυρα” Ρεν μεταξύ Ε. Βενιζέλου – Γ. Παπανδρέου

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτό και αν είναι είδηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, και ύστερα από «διπλωματική παραίνεση»  του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο επίτροπος Ολι Ρεν ανέλαβε ρόλο γεφυροποιού μεταξύ των κ.κ. Ευαγ. Βενιζέλου – Γεωργ. Παπανδρέου.

Ο στόχος; Να αμβλυνθούν άμεσα οι αρνητικές εικόνες που εκπέμπονται στο εξωτερικό (και στις αγορές…),  δηλαδή  κλίμα διχόνοιας και έντασης, μεταξύ επιφανών πολιτικών ανδρών, την ώρα που η Ελλάδα βλέπει πια το φως στην άκρη του τούνελ.

Αυτό βλάπτει γενικότερα την ομόνοια στους κόλπους της ευρωπαϊκής οικογένειας, φέρεται ειπών ο κ. Ντάισελμπλουμ, αναθέτοντας την κρίσιμη αποστολή και  λέγοντας :«Ολι, δώστα όλα, φρόντισε να τα βρούν εντός της ημέρας».

Ετσι, για απόψε, κλείστηκε «μυστικός δείπνος», με αμφιτρύωνα τον Ολι Ρεν και συμπότες τους Βενιζέλο-Παπανδρέου, σε γραφική ταβέρνα, κάπου στο Μετς. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες…

Κ.Λ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή