ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχελάκης: «Αστείες οι ιστορίες για ακροδεξιούς θύλακες εντός της ΝΔ»

michelakis-asteies-oi-istories-gia-akrodexioys-thylakes-entos-tis-nd-2015381

Τη Νέα Δημοκρατία από τη Χρυσή Αυγή διαχώρισε ο υπουργός Εσωτερικών, απορρίπτοντας τις αιτιάσεις για ακροδεξιούς «θύλακες» στο κόμμα. Όπως ανέφερε στο Mega ο Γιάννης Μιχελάκης, τα γεγονότα δείχνουν ότι στελέχη της ΧΑ είναι στη φυλακή και οι διωκτικές αρχές βρίσκονται στη μέση μιας έρευνας.

«Πρέπει να ξεχωρίσουμε τα γεγονότα από τις προσωπικές απόψεις του καθενός. Τα γεγονότα είναι ότι, αυτή τη στιγμή, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται υπό κατηγορία, κάποιοι είναι υπό κατηγορία προφυλακισμένοι, κάποιοι είναι υπό κατηγορία εκτός, υπάρχουν συγκεκριμένοι φάκελοι οι οποίοι ελέγχονται από τη δικαιοσύνη και οι διωκτικές αρχές εξακολουθούν και κάνουν μια έρευνα που δεν έχει ολοκληρωθεί» ανέφερε.

Ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε αστείες τις όποιες ιστορίες για «θύλακες» εντός της ΝΔ, λέγοντας: «Ύστερα από κάποια γεγονότα που συνέβησαν, ειδικά μετά την τραγική δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όλες οι υποθέσεις συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία αυτής της κυβέρνησης.

Η ιστορία με τη Χρυσή Αυγή πολιτικά ξεκίνησε από τη Νέα Δημοκρατία προεκλογικά, όταν κάποιοι στο πολιτικό σκηνικό δεν ήξεραν τη λέξη Χρυσή Αυγή, δεν έβγαινε από το στόμα τους η παραμικρή λέξη γιατί θεωρούσαν ότι είναι μία υπόθεση η οποία κάνει προεκλογικά -πριν από τις εκλογές του 2012- ζημιά στη ΝΔ. Οι προσπάθειες που γίνονται να πουν για τη ΝΔ και δήθεν θύλακες κλπ., είναι αστείες ιστορίες».