Συνομιλία Μέρκελ με Ευ. Βενιζέλο

Συνομιλία Μέρκελ με Ευ. Βενιζέλο

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολιγόλεπτη συνομιλία, με θέμα την επικείμενη (11 Απριλίου) επίσκεψη της κ. Αγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, είχε χθες ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στις Βρυξέλλες με την καγκελάριο της Γερμανίας. Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών, η συνομιλία αφορούσε κυρίως τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να προβληθεί διεθνώς ότι η Ελλάδα εισέρχεται σε φάση οριστικής εξόδου από το Μνημόνιο και την κρίση.

«Το γεγονός αυτό συνδέεται με την επιβεβαίωση της βιωσιμότητας του ελληνικού δημόσιου χρέους», πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος, λέγοντας ότι τη συζήτηση απασχόλησαν και ορισμένα τεχνικά δεδομένα. Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την ικανοποίησή του και για τον αρεοπαγίτη Φώτη Καϋμενάκη, αντικαταστάτη του κ. Τάκη Μπαλτάκου στη Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης. «Δεν χρειάζεται στη θέση αυτή ένα πρόσωπο με ισχυρές πολιτικές απόψεις και ενεργό δράση», υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος, ενώ απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για τις δηλώσεις στις οποίες προέβη ο κ. Γιώργος Παπανδρέου για την υπόθεση Μπαλτάκου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή