ΑΝΕΛ: «Αρση τηλεφωνικού απορρήτου»

ΑΝΕΛ: «Αρση τηλεφωνικού απορρήτου»

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κ. Τάκη Μπαλτάκου για να δούμε τις συνομιλίες που είχε με τον κ. Αθανασίου και τον κ. Δένδια» αξίωσε χθες ο κ. Πάνος Καμμένος.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα «Κουτί της Πανδώρας» ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επικαλέστηκε, μάλιστα, τη δική του θητεία στη Ν.Δ. «Και την περίοδο της δικής μου συμμετοχής, ο Μπαλτάκος πάντα ενεργούσε κατόπιν εντολών του κ. Σαμαρά», είπε.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο κ. Καμμένος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο όλη η υπόθεση με το βίντεο Κασιδιάρη-Μπαλτάκου να είναι ακόμη και προσχεδιασμένη από τη Ν.Δ. και τη Χ.Α.! Δεν είμαι βέβαιος για το κατά πόσον αυτό δεν είναι στημένο για να ενισχυθεί περαιτέρω η Χρυσή Αυγή, πιθανώς γιατί τα «ποτάμια» δεν τους βγήκαν. Είναι τόσο στενές οι σχέσεις μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής που δεν θα με εξέπληττε να έχουν στήσει όλη αυτή την ιστορία για να πάνε σε εκλογές, ενισχύοντας τη Χ.Α. προσπαθώντας να δημιουργήσουν τη δυναμική εκείνη που θα ανακόψει την πιθανότητα σχηματισμού μιας αντιμνημονιακής κυβέρνησης», είπε. Επικαλούμενος, τέλος, πληροφορίες του, υποστήριξε ότι υπάρχουν εννέα αντίστοιχα βίντεο και ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα και να κάνει η Δικαιοσύνη όσα οφείλει εκ του ρόλου της.

Επεισόδιο στη Βουλή

Σημειώνεται ότι χθες στη Βουλή η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή πρωταγωνίστησε σ’ ένα επεισόδιο από κοινού με τους βουλευτές της Χ.Α. Νίκο Μίχα και Ηλ. Παναγιώταρο. Η κ. Μακρή φέρεται να ασπάστηκε πλήρως τους μύδρους που εξαπέλυσαν οι πρώτοι κατά του κ. Σαμαρά, λέγοντας σε βουλευτές της Ν.Δ. «είστε χούντα και φασίστες. Παρεμβαίνετε στη Δικαιοσύνη». Μέχρι αργά το βράδυ η ίδια δεν είχε διαψεύσει ότι υιοθέτησε την επιχειρηματολογία της Χ.Α., ενώ στο σάιτ της ανήρτησε χθες μόνο μία διάψευση για μια ακριβή τσάντα που εγράφη στον Τύπο ότι κρατούσε…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή