Νέα ανακοίνωση από τον Γ. Παπανδρέου: Την πορεία της χώρας βλάπτουν όσοι παίζουν εξωθεσμικά παιχνίδια

Νέα ανακοίνωση από τον Γ. Παπανδρέου: Την πορεία της χώρας βλάπτουν όσοι παίζουν εξωθεσμικά παιχνίδια

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή σχόλια και κριτική που έχει δεχτεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο πρώην πρωθυπουργός, σε σχέση και με την ανακοίνωση που εξέδωσε προ δύο ημερών το Γραφείο του για την υπόθεση Μπαλτάκου, το γραφείο του κ. Παπανδρέου εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως όσα έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί σχετικά με το πρόσωπό του «ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια και την πραγματικότητα» και πως «ό,τι είχε να πει, το είπε με την ανακοίνωση του γραφείου του, της 2ας Απριλίου 2014».

  Η ανακοίνωση του γραφείου του κ. Παπανδρέου έχει ως εξής:

«Όλα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τα τελευταία 24ωρα και αφορούν τον Γιώργο Παπανδρέου, ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Την πορεία της χώρας και τα συμφέροντα της Ελληνικής κοινωνίας βλάπτουν όσοι παίζουν εξωθεσμικά παιχνίδια. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ό,τι είχε να πει, το είπε με την ανακοίνωση του γραφείου του, της 2ας Απριλίου 2014».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή