Eπικοινωνιακά τερτίπια καταγγέλλουν οι ΑΝΕΛ

Eπικοινωνιακά τερτίπια καταγγέλλουν οι ΑΝΕΛ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι επιχειρεί με επικοινωνιακά τερτίπια να αποκρύψει την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θέλησαν να υποβαθμίσουν εντελώς τη διεθνή ανταπόκριση που φαινόταν από χθες ότι θα είχε η έξοδος της χώρας στις αγορές. «Η επικοινωνιακή έξοδος της Ελλάδας στις αγορές δεν μπορεί να συγκαλύψει το γεγονός ότι το δημόσιο χρέος έχει εκτιναχθεί στα ύψη και η πατρίδα μας έχει γεμίσει εκατομμύρια ανέργους και φτωχοποιημένους συμπολίτες μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο αρμόδιος τομεάρχης των ΑΝΕΛ, Νότης Μαριάς.

Ακόμη πιο επικριτικός ήταν ο κ. Παύλος Χαϊκάλης. «Οι προσπάθειες της κυβέρνησης να πείσει τον ελληνικό λαό ότι το Μνημόνιο αποτελεί παρελθόν και η ανάκαμψη της οικονομίας βρίσκεται προ των πυλών δεν φαίνεται να απέδωσαν», είπε και επικαλέστηκε ως «τρανή απόδειξη το πλήθος του κόσμου» που συγκεντρώθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας για να διαμαρτυρηθεί. Και απαξιώνοντας και εκείνος τη χθεσινή οικονομική είδηση, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής υποστήριξε ότι «το Μνημόνιο δεν τελειώνει ούτε με δηλώσεις ούτε με έκτακτα προεκλογικά επιδόματα ελεημοσύνης, αλλά όταν όλοι οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους στην εργασία αμειβόμενοι αξιοπρεπώς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή