Ανακοίνωση ευρωλίστας ΚΚΕ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλώντας τους πολίτες να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές με κεντρικό σύνθημα «Σπάμε τα δεσμά των μονοπωλίων, της Ε.Ε., δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού, γιατί δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού», ο γ.γ. του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας παρουσίασε χθες το ευρωψηφοδέλτιο. Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές είναι οι: Ν. Αγγέλου, Χ. Αγγουράκης, Ν. Αμπατιέλος, Β. Αράπη-Καραγιάννη, Α. Αρβανιτίδης, Δ. Βιτάλης, Μ. Γαβαλά, Θ. Δριμάλα, Ε. Ελευθεριάδου, Ν. Εξαρχος, Σ. Ζαριανόπουλος, Δ. Θεοδωρόπουλος, Θ. Καπετάνη, Μ. Καραντούσας, Α. Κατσάς, Μ. Κοράκης, Τ. Λουγγής, Γ. Μαργαρίτης, Ρ. Μαρούδας, Μ. Μιχαήλ, Β. Νικάκης, Λ. Νικολάου-Αλαβάνος, Γ. Νταγκουνάκης, Γ. Ντουνιαδάκης, Π. Ορκόπουλος, Χ. Παναγιωτακοπούλου, Α. Παναγιωτάρα, Κ. Παπαδάκης, Μ. Παπαδόπουλος, Π. Πολίτης, Λ. Ράζου, Α. Ρέτζιου, Ε. Ρίτσου, Κ. Σιέττος, Μ. – Ε. Στεφανίδη, Π. Ταβουλάρη, Γ. Τασιούλας, Γ. Τούσσας, Ε. Χαλιού, Α. Χατζηδημητρίου, Μ. Χατζόγλου και Θ. Χιώνης.

Ο κ. Κουτσούμπας μίλησε για ψηφοδέλτιο που συγκεντρώνει «αγωνιστές και αγωνίστριες της ζωής», ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου. Το ευρωψηφοδέλτιο αποτελεί μια σύνθεση κομματικών υποψηφιοτήτων, αλλά και συνεργαζόμενων υποψηφίων. Ο γ.γ. του κόμματος είπε ότι το ΚΚΕ «παραμένει η μοναδική συνεπής πολιτική δύναμη, με την πιο καθαρή θέση: Αποδέσμευση από την Ε.Ε. – Μονομερής διαγραφή του χρέους για το οποίο δεν ευθύνεται ο λαός μας – Κοινωνικοποίηση του πλούτου, με τον λαό στην εξουσία».

Κάλεσε τους πολίτες να καταδικάσουν στην κάλπη τα κόμματα της κυβέρνησης, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ όπου «τσακώνονται για τα επιμέρους και συμφωνούν απόλυτα στα βασικά στρατηγικά ζητήματα» και κάλεσε, επίσης, όλους και όλες «να απομονώσουν πιο αποφασιστικά την εγκληματική οργάνωση των ναζί, τη Χ.Α.».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή