Ικανοποίηση Παπούλια

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ικανοποίησή του για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές εξέφρασε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, από την Κάσο, όπου μετέβη για να παραστεί στην έναρξη του εθνικού προγράμματος αγωγής – προαγωγής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Ο κ. Παπούλιας επισήμανε την εξέλιξη ως ιδιαίτερα θετική, ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι οι προσπάθειες των Ελλήνων έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, που διαμορφώνει μια εξαιρετικά θετική εικόνα για τη χώρα έπειτα από μακρά περίοδο απαξίωσης. «Πιστεύω ότι σήμερα ξεπερνάμε αυτήν την κρίση που ήταν μεγάλη. Σήμερα γινόμαστε, γιατί παρακολουθώ και τις ξένες εφημερίδες, αντικείμενο θαυμασμού γιατί ξεπερνάμε την κρίση, γιατί όλοι μάς είχαν για τον Κουβαρά, όπως λένε και στο χωριό μου. Γι’ αυτόν τον λόγο νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ατενίζουμε το μέλλον με την ελπίδα ότι πολλά θα διορθωθούν και πολλά θα γίνουν» είπε ο κ. Παπούλιας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή