Ιδρυτικό συνέδριο για «Το Ποτάμι» στις 15 Ιουνίου

Ιδρυτικό συνέδριο για «Το Ποτάμι» στις 15 Ιουνίου

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Ιδρυτικό συνέδριο θα πραγματοποιήσει λίγο μετά τις ευρωεκλογές ο πολιτικός σχηματισμός «Το Ποτάμι», σύμφωνα με δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε πως μέχρι και τις ευρωεκλογές θα αποφασίζει ο ίδιος για το κόμμα, συμβουλευόμενος ένα συμβούλιο που έχει ο ίδιος διορίσει. Μετά τις ευρωεκλογές, όπως σημείωσε, αυτό θα αλλάξει, καθώς στις 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος, στο όποιο και ο ίδιος θα είναι ένας απλός σύνεδρος. «Στις 15 Ιουνίου, δεν θα υπάρχει Σταύρος» ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι στο συνέδριο ο καθένας θα μπορέσει να διεκδικήσει τη θέση του ή μια θέση στην ηγετική ομάδα.

Σχετικά με τους εκλογικούς στόχους που θέτει «Το Ποτάμι» για τις ευρωεκλογές, ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε ότι «πρέπει το Ποτάμι να είναι κοντά στους άλλους δύο» (σ.σ. εννοώντας τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή