Πιθανή άρση ασυλίας του Κασιδιάρη για βιντεοσκόπηση Μπαλτάκου

Πιθανή άρση ασυλίας του Κασιδιάρη για βιντεοσκόπηση Μπαλτάκου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή, ώστε να αποφανθεί για άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, προσανατολίζεται, για την ερχόμενη εβδομάδα, η εισαγγελέας Καλλιόπη Νταγιάντα, η οποία ολοκληρώνει την έρευνα για την υπόθεση του βίντεο με τον τέως γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική λειτουργός κρίνει ότι στην υπόθεση της βιντεοσκόπησης και δημοσιοποίησης της επίμαχης συνομιλίας προκύπτει διάπραξη αδικήματος εκ μέρους του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και έτσι με το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης αναμένεται να ζητήσει την άρση της ασυλίας του, ώστε να απαγγελθεί σε βάρος του κατηγορία.

Το πρωί προσήλθαν στην Εισαγγελία τρεις υπάλληλοι της Βουλής, οι οποίοι κλήθηκαν σε κατάθεση για την υπόθεση. Τους εν λόγω μάρτυρες επικαλέστηκε ο κ. Μπαλτάκος προκειμένου να ισχυροποιήσει τη θέση του πως η επίμαχη συνάντηση του με τον κ. Κασιδιάρη δεν ήταν κρυφή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή