«Γέφυρες» μεταξύ Δράσης και ΔΗ.ΞΑΝ.

«Γέφυρες» μεταξύ Δράσης και ΔΗ.ΞΑΝ.

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την κοινή τους κάθοδο στις ευρωεκλογές, με στόχο να χτίσουν «Γέφυρες» με το φιλελεύθερο, εκσυγχρονιστικό κοινό επισημοποίησαν χθες Δράση και Δημιουργία Ξανά. Οι Γέφυρες, όπως είναι το όνομα του συνδυασμού, αποτελούν, όπως ανέφεραν οι κ. Θ. Σκυλακάκης και Θ. Τζήμερος, το πρώτο βήμα μιας κοινής πορείας που θα φτάσει μέχρι και τις εθνικές εκλογές. Μεταξύ των υποψηφίων για τις Βρυξέλλες περιλαμβάνονται οι Αντιγόνη Λυμπεράκη, Γ. Γιαννούλης, Π. Λέφκοβιτς, Θ. Παπαθεοδώρου κ.ά. Στην Περιφέρεια Αττικής, δε, το νέο σχήμα θα διεκδικήσει την ψήφο με τον συνδυασμό «Δημιουργούμε Μαζί» υπό τον Θάνο Τζήμερο.

Απαντώντας σε ερώτηση της «Κ» για τις προοπτικές της νέας προσπάθειας, μετά την άκαρπη κοινή κάθοδο στις εκλογές του Ιουνίου 2012, οι κ. Σκυλακάκης και Τζήμερος προεξόφλησαν ριζικές ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ έκαναν λόγο για ωρίμανση των δύο κομμάτων. Ο κ. Σκυλακάκης σημείωσε ότι η Δράση βρίσκεται πλέον πιο κοντά στον απλό πολίτη, ο δε κ. Τζήμερος αναφέρθηκε στην εμπέδωση της εσωκομματικής δημοκρατίας στη ΔΗ.ΞΑΝ. και στο πρόταγμα του μείζονος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή