Κ. Μητσοτάκης: Σφοδρή κριτική σε ηγεσία ΠΟΕ-ΟΤΑ

Κ. Μητσοτάκης: Σφοδρή κριτική σε ηγεσία ΠΟΕ-ΟΤΑ

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βολές κατά των συνδικαλιστών της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κατηγορώντας τους ότι προσπαθούν «για λόγους ψηφοθηρίας και εντυπωσιασμού» να συμπαρασταθούν στη μειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων που «ξεβολεύονται» από τη νέα διαδικασία αξιολόγησης, εξαπέλυσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οπως επεσήμανε ο ίδιος, είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση «ξεβολεύει» μια μειοψηφία δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι βαθμολογούνταν με υψηλούς βαθμούς ενώ στην πραγματικότητα κωλυσιεργούσαν συστηματικά στην εργασία τους.

«Είναι επίσης προφανές ότι η συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ προσπαθεί για λόγους ψηφοθηρίας και εντυπωσιασμού να “αγκαλιάσει” αυτή τη μειοψηφία και να την προστατεύσει από μια αντικειμενική και δίκαιη αξιολόγηση».

«Η εποχή όπου μια αναχρονιστική συνδικαλιστική ηγεσία μπορούσε να εμποδίσει τις αλλαγές που απαιτεί και δικαιούται η σιωπηλή πλειοψηφία της κοινωνίας έχει περάσει ανεπιστρεπτί», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή