Θεοδωράκης: Δεν τίθεται θέμα ένταξης της Σουλεϊμάν στο ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού

Θεοδωράκης: Δεν τίθεται θέμα ένταξης της Σουλεϊμάν στο ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα σενάρια ένταξης της Σαμπιχά Σουλεϊμάν στο ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού διέψευσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος συναντήθηκε με την κ. Σουλεϊμάν το Σάββατο το πρωί στο Δροσερό Ξάνθης.

«Ήταν μία φιλική συζήτηση με μια παλιά γνώριμη που επικεντρώθηκε στα προβλήματα του καταυλισμού. Δεν τίθεται θέμα πρότασης για ένταξή της στο ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευε η Μαρία Δημητρίου, Ελληνίδα Ρομά και επιμελήτρια κοινωνικής πρόνοιας, υποψήφια με το Ποτάμι. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Ποταμιού μαζί με τον υποψήφιο Νίκο Ορφανό, επισκέφτηκε το παζάρι της παλιάς πόλης της Ξάνθης και συνομίλησε με δημοσιογράφους της πόλης, ενώ την Κυριακή έχει προγραμματίσει ανοικτές ομιλίες με το κοινό σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο ιδρυτής του Ποταμιού θα συνομιλήσει με κατοίκους και θα απαντήσει σε ερωτήματα δημοσιογράφων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή