Π. Καψής: Στρατηγική επιλογή της Ελιάς η ενότητα της κεντροαριστεράς

Π. Καψής: Στρατηγική επιλογή της Ελιάς η ενότητα της κεντροαριστεράς

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

  Η ενότητα της κεντροαριστεράς και οι μεταρρυθμίσεις θα αλλάξουν το κλίμα στην Ελλάδα, τόνισε από τα Γιάννενα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παντελής Καψής, μιλώντας σε εκδήλωση της «Ελιάς». Σε άλλο σημείο της ομιλίας του άσκησε κριτική στα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα στον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι αν ποτέ εφαρμοζόταν η πολιτική του θα οδηγούσε τη χώρα σε στρατηγική ήττα. «Με αυτή την έννοια ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με ημερομηνία λήξης» υπογράμμισε.

 Παράλληλα επισήμανε ότι στρατηγική επιλογή της ΕΛΙΑΣ είναι η επανένωση της κεντροαριστεράς ώστε να αναδειχθεί σε μοχλός της ανάκαμψης της χώρας . Ο κ. Καψής τόνισε ότι ιδιαίτερα σ΄ αυτή τη συγκυρία χρειάζεται να υπερασπισθούμε την ενότητα του χώρου. Επίσης υπογράμμισε ότι όλοι έχουν συνεισφέρει στην υπόθεση της Κεντροαριστεράς, ο Κ.Σημίτης, ο Ευ.Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου και τόνισε χαρακτηριστικά : «Όλοι μαζί ή θα περάσουμε τον κάβο ή όλοι μαζί θα ναυαγήσουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή