Παρουσιάσθηκαν τα ψηφοδέλτια Πειραιά

Παρουσιάσθηκαν τα ψηφοδέλτια Πειραιά

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσο το δυνατόν περισσότερα λαμπερά ονόματα από τον χώρο του Ολυμπιακού προσπαθούν να συγκεντρώσουν, στον Δήμο Πειραιά, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Γιάννης Μώραλης και Βασίλης Μιχαλολιάκος. Χθες παρουσίασαν ταυτόχρονα τα ψηφοδέλτιά τους, διεκδικώντας το προβάδισμα.

Ο κ. Γιάννης Μώραλης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πραγματοποίησε συγκέντρωση στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς. Στον ΟΛΠ ήταν ο υπουργός Παιδείας και βουλευτής της Α΄ Πειραιά κ. Κ. Αρβανιτόπουλος, καθώς και οι επίσης βουλευτές της Ν.Δ. Γ. Γιακουμάτος και Λ. Αυγενάκης. Παρόντες και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Π. Μελάς, καθώς και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Α. Λοβέρδος και Β. Πολύδωρας. Στο πλευρό του κ. Μώραλη βρέθηκαν οι Β. Μαρινάκης (πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός) και Π. Κόκκαλης (γιος του πρώην προέδρου), αμφότεροι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον συνδυασμό του, καθώς και ο Θ. Βενιάμης, πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων βρίσκεται η κ. Ειρήνη Νταϊφά, κόρη του ιστορικού προέδρου Στ. Νταϊφά, καθώς και ο Χρ. Αγραπίδης, πρώην δήμαρχος Πειραιά. Σειρά αθλητών και αθλητριών του Ολυμπιακού βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του κ. Μώραλη, όπως ο τερματοφύλακας Αντ. Νικοπολίδης, η πρωταθλήτρια ξιφασκίας κ. Βάσω Βουγιούκα και η πρωταθλήτρια πόλο κ. Σταυρούλα Αντωνάκου. Στον ΟΛΠ παρευρέθησαν επίσης ο προπονητής του ΟΣΦΠ κ. Μίτσελ και αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος απάντησε με συγκέντρωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στέλνοντας συμβολικό μήνυμα από την έδρα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Στο ψηφοδέλτιό του υπάρχουν επίσης ονόματα – μαγνήτες για τους ερυθρόλευκους, όπως οι Τάσος Μητρόπουλος, Γιώργος Σιγάλας και Χρήστος Αρβανίτης.

Ο συνδυασμός του Βασίλη Μιχαλολιάκου (αρχείο word)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή