Αγνοια Καμίνη, ΠΑΣΟΚ για τις πλαστές αφίσες

Αγνοια Καμίνη, ΠΑΣΟΚ για τις πλαστές αφίσες

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλαστές προεκλογικές αφίσες κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για αφίσες οι οποίες αναφέρουν ότι «Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τον Γιώργο Καμίνη», για την κυκλοφορία των οποίων τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και το επιτελείο του νυν δημάρχου δηλώνουν άγνοια. Το ΠΑΣΟΚ μιλάει για προβοκάτσια. Ποιος είναι ο αφισοκολλητής και για ποιο λόγο;

Ειδικότερα, το τελευταίο δεκαήμερο πολλοί Αθηναίοι έχουν δει μικρές αυτοκόλλητες αφίσες, σε μέγεθος ετικέτας, σε στύλους και τοίχους της πρωτεύουσας, στις οποίες δηλώνεται η στήριξη του ΠΑΣΟΚ στον νυν δήμαρχο. Η αυτοκόλλητη αφίσα είναι πράσινη και φέρει τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ. Οι περισσότερες έχουν εμφανισθεί σε οδούς του κέντρου της πρωτεύουσας, όπως στην οδό Βουκουρεστίου, στην οδό Σίνα και σε οδούς του Κολωνακίου, καθώς και στην περιοχή πίσω από την Εθνική Πινακοθήκη, στην οδό Σπύρου Μερκούρη και σε παράδρομους πέριξ αυτής.

Συνεργάτες του κ. Καμίνη δήλωσαν χθες στην «Κ» ότι η πρωτοβουλία για τις αφίσες δεν ανήκει στο επιτελείο του κ. Καμίνη. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ έκαναν λόγο στην «Κ» για στοχευμένη προβοκάτσια. Να σημειωθεί ότι το 2010 ο Γιώργος Καμίνης εκλέχθηκε δήμαρχος της Αθήνας έχοντας μια ευρεία πολυκομματική στήριξη, από την Κεντροδεξιά έως την Κεντροαριστερά και την Οικολογία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή