Αντιπαράθεση προκαλούν οι δηλώσεις Παναγιώταρου για τον Γκι Ράιντερ (ILO)

Αντιπαράθεση προκαλούν οι δηλώσεις Παναγιώταρου για τον Γκι Ράιντερ (ILO)

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι απαξιωτικές αναφορές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλ. Παναγιώταρου για τις συνθήκες φιλοξενίας του Γενικού Διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO) στην Αθήνα, προκάλεσαν αντιπαράθεση σήμερα στην κοινοβουλευτική επιτροπή στην οποία είχε κληθεί ο Γκι Ράιντερ (Guy Ryder). Ο Ηλ. Παναγιώταρος σχολίασε ότι ο κ. Ράιντερ δεν μπορεί να έχει εικόνα της πραγματικής κατάστασης στη χώρα, διότι όταν έρχεται «οι δρόμοι είναι άδειοι, έρχεται γρήγορα, πηγαίνει στο Ζάππειο, τα βλέπει όλα όμορφα και τέλεια, μένει σε κάποιο πολύ ωραίο ξενοδοχείο δίπλα» και κινείται «με μια πανάκριβη λιμουζίνα που δεν ξέρουμε ποιος την πληρώνει». 

 «Ο κ. Ράιντερ, παρ' ότι είναι υψηλός προσκεκλημένος, κινήθηκε μαζί μου με το Polo δεκαετίας, το οποίο έχουμε», απάντησε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου και κατηγόρησε τον βουλευτή για χονδροειδή ψεύδη. Σχολίασε ακόμη ότι τα ψέματα του κ. Παναγιώταρου είναι «όπως αυτά που λέει για τους μετανάστες, τους οποίους απεχθάνεται, τους οποίους καθυβρίζει, αλλά την ίδια ώρα πουλάει εμπορεύματα για το πρόγραμμα μεταναστών».

 Η συνέχεια στην αντιπαράθεση δόθηκε με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να επιμένει ότι η επιχείρησή του είναι απολύτως νόμιμη, «σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ στο οποίο ψάχνουν να βρουν 15 εκατομμύρια χωρίς δικαιολογητικά και καμιά εξηνταριά – εβδομηνταριά εκατομμύρια ευρώ, τα οποία φεύγανε σε μπακαλόχαρτα και όχι σε νόμιμα τιμολόγια ή αποδείξεις». Στράφηκε δε προσωπικά κατά του κ. Κεγκέρογλου επικαλούμενος πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για δραστηριότητες συγγενικών του προσώπων στο Ηράκλειο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή