Με ίδια μέσα ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ

Με ίδια μέσα ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Υπεύθυνη πολιτική, ασπίδα για την κοινωνία». Αυτό θα είναι το κεντρικό σύνθημα της ΔΗΜΑΡ ενόψει των διπλών εκλογών, που θα αναδειχθεί τις επόμενες ημέρες μέσα από τα συμβατικά ΜΜΕ και το Διαδίκτυο. Το σύνθημα θα πλαισιωθεί με επιχειρήματα που θα καταδεικνύουν την «ανάγκη» να ψηφιστεί το εν λόγω κόμμα ως ο πλέον αξιόπιστος μελλοντικός κυβερνητικός εταίρος για την προοδευτική λύση που χρειάζεται η Ελλάδα.

Ελλείψει χρημάτων, το κόμμα του κ. Κουβέλη δεν έχει αποταθεί σε διαφημιστική εταιρεία και τα σποτ θα γίνουν από «φίλους σκηνοθέτες, παραγωγούς κ.ά.». Ολες ωστόσο οι επικοινωνιακές συμβουλές που έχει δεχθεί η ΔΗΜΑΡ κατατείνουν σε αυτό που λίγο-πολύ έχει γίνει ευκρινές τις τελευταίες ημέρες. Το βάρος όλης της προεκλογικής καμπάνιας θα το επωμιστεί προσωπικά ο κ. Κουβέλης. Και τούτο διότι ακόμη και στις δυσμενείς για τη ΔΗΜΑΡ δημοσκοπήσεις, ο πρόεδρός της φαίνεται ότι εξακολουθεί να απολαμβάνει πολύ μεγάλη δημοφιλία. Οι συνεργάτες του, ωστόσο, δεν κρύβουν ότι η Αγ. Κωνσταντίνου ξεκινά με τον πήχυ της χαμηλά. «Στόχος μας είναι να ξανακερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους από αυτούς που μας εμπιστεύθηκαν το 2012», ομολογούν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, από την πλευρά τους, δίνουν τεράστια σημασία στην ιντερνετική τους προβολή, θεωρώντας εχθρικά «τα κανάλια και τα ραδιόφωνα της διαπλοκής», όπως συχνά τα αποκαλεί ο κ. Καμμένος. «Εχουμε συνολικά 1,5 επισκέπτες σε όλα τα διαδικτυακά μας οχήματα», δηλώνουν περιχαρείς οι επικοινωνιολόγοι τους, ενώ την καμπάνια του κόμματος έχει αναλάβει η εταιρεία Red με σύνθημα «Ευρώπη των Λαών, των Εθνών και της Αλληλεγγύης».

Τέλος, οι αρμόδιοι του ΚΚΕ σε ερώτηση για τον τρόπο προώθησης των μηνυμάτων τους αρκέστηκαν στο σχόλιο ότι το σύνθημα του Περισσού θα είναι: «Ψηφίζουμε και δυναμώνουμε το ΚΚΕ. Οχι πια στα δεσμά της Ε.Ε. και των μονοπωλίων». Σλόγκαν που προφανώς δεν προέκυψε από κάποια ιδιωτική εταιρεία…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή