Αντ.Σαμαράς: Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών

Αντ.Σαμαράς: Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ επισκέφθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συγχαρεί τη φοιτητική παράταξη της ΝΔ για την επιτυχία της στις εκλογές των πανεπιστημίων. Ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα και έκανε λόγο για ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, το οποίο «αποτελεί μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση».

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί το αποτέλεσμα δείχνει ότι η γενική πορεία των νέων, η στάση των νέων, είναι προς την ανάπτυξη, τις ίσες ευκαιρίες για όλους και τις μεταρρυθμίσεις» τόνισε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως «δεν είναι κυρίαρχη τάση η μιζέρια και τα τριτοκοσμικά πανεπιστήμια, που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Σαμαράς ευχαρίστησε τους νέους για την προσπάθεια που κάνουν να επιστρέψει -όπως είπε- στις ελληνικές οικογένειες το χαμόγελο, ενώ ενημερώθηκε και για τα επεισόδια και τις επιθέσεις που δέχθηκαν μέλη της ΟΝΝΕΔ σε πανεπιστημιακούς χώρους, όπως η ΑΣΟΕΕ.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, ευχαρίστησε από την πλευρά του τον πρωθυπουργό για τη στήριξή του και τόνισε πως «οι νέοι ψήφισαν απέναντι στην απαξίωση, που κάποιοι θέλουν να καλλιεργήσουν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή