Καμμένος: Στάση πληρωμών και μετά μείωση φορολογίας

Καμμένος: Στάση πληρωμών και μετά μείωση φορολογίας

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανάγκη στάσης πληρωμών των τοκοχρεολυσίων επισήμανε σε συνέντευξή του στο Βόλο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας ότι μετά πρέπει να ακολουθήσει μείωση της φορολογίας στο 8%. Μάλιστα ανέφερε ότι η συγκεκριμένη μείωση πρέπει να έχει συνταγματική ισχύ όπως ο νόμος για τη ναυτιλία.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι η τρόικα είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για την καταστροφή η οποία επήλθε μετά την πολιτική που εφάρμοσε και που επέβαλε στην κυβέρνηση.

«Αν διαβάσει κανείς με προσοχή τις ευρωπαϊκές συμβάσεις, σε περίπτωση που προτείνει η Ευρωπαϊκή Ένωση ή οποιοδήποτε όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέτρα σε μια χώρα και αυτά προκαλούν ζημία της χώρας, είναι υποχρεωμένη να την αποζημιώσει.. Η πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης, η πολιτική της ανεργίας, η πολιτική των λουκέτων, είναι η πολιτική αυτή που πρέπει να αλλάξει και οφείλουν να αποζημιώσουν την πατρίδα μας η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Κομισιόν και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Θα επιδιώξουμε να ανατρέψουμε την κυβέρνηση, να έχουμε βουλευτικές εκλογές και να προχωρήσουμε σε μια άλλη πολιτική» πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή