«Γέφυρες»: παρουσίασαν το ευρωψηφοδέλτιο

«Γέφυρες»: παρουσίασαν το ευρωψηφοδέλτιο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πρέπει να χτίσουμε Γέφυρες πάνω από την καταστροφή του παρελθόντος, του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., που και οι δύο φέρουν τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση της Ελλάδας σήμερα. […] Στις 25 Μαΐου να στείλουμε στην Ευρώπη τη φωνή της μεταρρύθμισης στην Ελλάδα».

Το μήνυμα αυτό έστειλε χθες στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου των «Γεφυρών», δηλαδή της «παράταξης» που προέκυψε από τη συνεργασία της Δράσης και της Δημουργίας Ξανά, ο υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας Φιλελευθέρων Γκι Φερχόφσταντ.

«Με τις “Γέφυρες” στέλνουμε ένα μήνυμα για μικρότερο, μη πελατειακό κράτος, λιγότερους φόρους και στήριξη στους παραγωγικούς, δημιουργικούς Ελληνες», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δράσης Θ. Σκυλακάκης, ενώ ο κ. Θ. Τζήμερος που είναι και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής υποστήριξε ότι «από την περιφέρεια μπορεί να ξεκινήσει η επανάσταση της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού με υιοθέτηση της πληροφορικής σε όλες τις δραστηριότητές της».

Μεταξύ άλλων, με τις «Γέφυρες» ως υποψήφιοι ευρωβουλευτές κατεβαίνουν η αντιπρόεδρος της Δράσης Αντιγόνη Λυμπεράκη και οι κ.κ. Ν. Αλυφαντής, Δ. Βενιεράτος, Αρετή Γεωργιλή, Δ. Γεωργούδης, Αλ. Γυαλίστρα, Γ. Καισάριος, Σπ. Κιτσινέλης, Φ. Κοκοτός, Σ. Κοτρώτσος, Ηλίας Κώνστας, Πέτρος Λεύκοβιτς, Ν. Μαυρίδης, Γ. Παπαπαύλου και Αϊνόλα Τερζοπούλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή