Σήμερα η αποτίμηση από τους Ανεξ. Ελληνες

Σήμερα η αποτίμηση από τους Ανεξ. Ελληνες

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ρόλο «ρυθμιστή της επόμενης ημέρας» βλέπει το κόμμα του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος, μετά τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Σύμφωνα με διαρροές από το περιβάλλον του κ. Καμμένου στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Καμμένος εξέφρασε την ικανοποίησή του από τα αποτελέσματα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων φέρεται να εκτίμησε ότι «η Νέα Δημοκρατία κατέρρευσε». Σχημάτισε επίσης την εντύπωση ότι οι ΑΝΕΛ διατήρησαν τις δυνάμεις τους.

Ο κ. Καμμένος αναμένεται να τοποθετηθεί δημόσια για το εκλογικό αποτέλεσμα σήμερα.

Ο υποψήφιος των ΑΝΕΛ στην Αθήνα, Β. Καπερνάρος, δήλωσε ότι έδωσε έναν έντιμο και σκληρό αγώνα και δεν προσέβαλε τη νοημοσύνη των Αθηναίων. Ο κ. Καπερνάρος, ο οποίος ήρθε έκτος με ποσοστό κοντά στο 4% δήλωσε ότι δέχτηκε «πόλεμο αλλά και αποκλεισμό από κάποια ΜΜΕ», ενώ κατήγγειλε τις δημοσκοπήσεις «που τελικώς ναυάγησαν». Μάλιστα ευχαρίστησε «εκείνους που δεν παρασύρθηκαν από το επικίνδυνο παιχνίδι που έπαιξαν οι δημοσκοπήσεις αλλά και εκείνους που αντιμετώπισαν με σεβασμό την προσπάθεια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή