Ευ. Μαρινάκης: «Το κλίμα είναι θετικό»

Ευ. Μαρινάκης: «Το κλίμα είναι θετικό»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εμφάνισή του στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» με επικεφαλής τον Γιάννη Μώραλη, έκανε λίγο μετά τις 19:00 ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν οι συγκεντρωμένοι τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κατά την είσοδό του στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται πλησίον της πλατείας Τερψιθέας, στον Πειραιά, αρκέστηκε να πει στους εκπροσώπους του Τύπου: «Ουδέν σχόλιο. Έκανα βόλτα στα εκλογικά τμήματα του Πειραιά. Θα υπάρχει πανηγυρισμός. Το βλέπετε».

Κατά την έξοδό του, δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρωτήθηκε για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» αναφορικά με τα μηνύματα που λαμβάνει το επιτελείο σχετικά με την εκλογή ή μη του Γιάννη Μώραλη έναντι του νυν δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου και απάντησε: «Το κλίμα είναι θετικό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή