ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Λυτρωμένος και όχι πικραμένος» από την ήττα του ο Β. Μιχαλολιάκος

lytromenos-kai-ochi-pikramenos-apo-tin-itta-toy-o-v-michaloliakos-2025540

Την ήττα του στη διεκδίκηση της δημαρχίας για τον Πειραιά παραδέχτηκε με δηλώσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος τηλεφώνησε στον Γιάννη Μώραλη του ευχήθηκε καλή επιτυχία και τον συνεχάρη για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών. Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους, την οικογένεια και τους στενούς του συνεργάτες.

«Πάνω από όλα πρέπει να είναι ο Πειραιάς και πάνω από όλα είναι η Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους στενούς μου συνεργάτες, έδωσαν έναν αγώνα εκπληκτικό για την πόλη που αγαπάνε, να ευχαριστήσω τα μέλη της οικογένειάς μου, την κόρη μου. Δεν μου ταιριάζει ο ρόλος του παραπονιάρη, άλλωστε ο λαός μου έχει χαρίσει πολλές νίκες, σας βεβαιώ ότι δεν νιώθω πικραμένος, ίσως να νιώθω και λυτρωμένος. Δεν αποχωρώ από την πολιτική, είμαι παρών για τον Πειραιά και την πατρίδα. Δεν μου ταιριάζουν εμένα τα μοιρολόγια, τα μοιρολόγια υπάρχουν για τους νεκρούς κι εγώ είμαι ζωντανός. Ο πειραϊκός λαός προτίμησε μια άλλη αλλαγή, μην περιμένετε από εμένα μια μη δημοκρατική απάντηση».

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, στο 1,12% της ενσωμάτωσης ο Γιάννης Μώραλης προηγείται με 60% έναντι 40% του Βασίλη Μιχαλολιάκου.