Γ. Ιωαννίδης: «Κάναμε έναν τίμιο αγώνα»

Γ. Ιωαννίδης: «Κάναμε έναν τίμιο αγώνα»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Χαίρομαι πάρα πολύ, κάναμε έναν τίμιο αγώνα με ανθρώπους οι οποίοι είναι κρύσταλλα και θα φέρουν μια νέα πνοή», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος παραδέχθηκε την ήττα του, ευχόμενος καλή επιτυχία στον  Απόστολο Τζιτζικώστα.

«Το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο. Ο λαός με μεγάλη πλειοψηφία έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Α. Τζιτζικώστα. Εύχομαι αυτή να βοηθήσει όσο μπορεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Όλη η δική μας ομάδα θα είναι παρούσα τα επόμενα 5 χρόνια, θα παρακολουθεί, θα ελέγχει και θα βοηθάει» είπε ο κ. Ιωαννίδης

Εκλεισε λέγοντας «θα υπάρχει εναλλακτική λύση στην περιφέρεια και για μένα αυτό είναι το βασικότερο. Χάρηκα πάρα πολύ που συνεργάστηκα με αυτούς τους ανθρώπους και που γνώρισα μεγάλη αγάπη σε όλη αυτή την μαραθώνια διαδρομή που κάναμε τους τρεις τελευταίους μήνες. Έχει γεμίσει η ψυχή μου!»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή