Στο Λαύριο το ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού

Στο Λαύριο το ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο τεχνολογικό πάρκο του Λαυρίου τελικά αποφασίστηκε να γίνει το ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού. Στην απόφαση αυτή κατέληξε η οργανωτική επιτροπή μετά από αίτημα πολλών μελών να πραγματοποιηθεί το συνέδριο σε σημείο με οικονομικότερη πρόσβαση. Οι ημερομηνίες παραμένουν οι ίδιες, 27-29 Ιουνίου, ενώ στην αρχική επιλογή, την Αλεξανδρούπολη, αποφασίστηκε να διοργανωθεί το φθινόπωρο ημερίδα για το περιβάλλον με πρωτοβουλία των ευρωβουλευτών του κόμματος και σε συνεργασία με την Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μέχρι τώρα είναι πάνω από 7.500 οι φίλοι του Ποταμιού, που εμπλέκονται ενεργά στις προσυνεδριακές διεργασίες για το ιδρυτικό συνέδριο, ενώ καθημερινά σε όλη την Ελλάδα εκατοντάδες συμμετέχουν σε περιφερειακές συνελεύσεις. Παράλληλα, χίλιοι φίλοι του κόμματος έχουν καταθέσει ήδη τις απόψεις τους για μικρά και μεγάλα προβλήματα της χώρας και την προσεχή Κυριακή 15 Ιουνίου τα μέλη του Ποταμιού σε όλη την Ελλάδα θα εκλέξουν τους συνέδρους τους.

Σχετικά με την φθινοπωρινή ημερίδα στην Αλεξανδρούπολη, όπως επισημαίνεται, έχει στόχο να αναδείξει τα σπάνια οικοσυστήματα της Θράκης και τα προβλήματα της περιοχής και να εξεταστούν οι αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής μέσω ευρωπαϊκών αναπτυξιακών προγραμμάτων καθώς προβλέπεται να επισκεφθούν τον Έβρο αλλά και τους υπόλοιπους νομούς της Θράκης, ευρωβουλευτές και από άλλες χώρες και να έχουν μια επί τόπου ενημέρωση από τους τοπικούς φορείς.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή