Αρ. Ντινόπουλος: Κανένας κίνδυνος απόλυσης στην εθελοντική κινητικότητα των ΟΤΑ

Αρ. Ντινόπουλος: Κανένας κίνδυνος απόλυσης στην εθελοντική κινητικότητα των ΟΤΑ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν και δεν εμπεριέχεται κανένας κίνδυνος διαθεσιμότητας ή πολύ περισσότερο απόλυσης», τόνισε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αργύρης Ντινόπουλος, αναφερόμενος στους εργαζόμενους των ΟΤΑ που θα συμμετέχουν στην ενδοδημοτική εθελοντική κινητικότητα, μετά τις χθεσινές συναντήσεις του με τα προεδρεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΠΟΠ-ΟΤΑ.

Περίπου 1.000 υπάλληλοι έχουν ήδη συμμετάσχει στην εθελοντική κινητικότητα, έναντι στόχου 3.000. Ο κ. Ντινόπουλος σημείωσε ακόμα πως «σε πολλούς δήμους δεν έχει αρχίσει και δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία της αξιολόγησης», «ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

Για το καυτό ζήτημα των βρεφονηπιακών σταθμών ο Υπουργός Εσωτερικών τόνισε πως οι γονείς των παιδιών που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «δεν έχουν να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ», συμπληρώνοντας πως «είναι αισιόδοξος ότι θα βρεθούν και τα επιπλέον χρήματα τα οποία χρειάζονται έτσι ώστε πρώτα ο Θεός το Σεπτέμβριο να μην μείνει κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή