ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Γεωργιάδης: «Πυροτέχνημα» η πρόταση Τσίπρα για δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ

Α. Γεωργιάδης: «Πυροτέχνημα» η πρόταση Τσίπρα για δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ

«Πυροτέχνημα» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης την πρόταση Τσίπρα για δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ εκτίμησε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθεί να δημιουργήσει πολιτικές εντυπώσεις και στόχος του είναι να μπει η χώρα σε παρατεταμένη αστάθεια και σε παρατεταμένη περίοδο.

«Πίσω από το μαρκετίστικο σύνθημα 'Πρώτη φορά αριστερά' είναι η Κατσέλη, η Σακοράφα, ο Κουρουμπλής, ο Φωτόπουλος, η ομάδα του Τσοχατζόπουλου», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο ίδιος πρόσθεσε «τι είδους αριστερά είναι αυτή με τον Φωτόπουλο, πρώτη μούρη στο Καβούρι; Θέλει η κοινωνία Φωτόπουλο, ας πάρει Φωτόπουλο, αλλά να μην γκρινιάζει ότι θα μπούμε στην ίδια χαβούζα που ήμασταν πριν».

Αναφερόμενος στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, τόνισε ότι η οικονομία δεν μπορεί να προχωρήσει με μια μονοπωλιακή εταιρεία που είναι χρεωμένη.

«Όσοι ενδιαφέρονται για την εθνική κυριαρχία πρέπει να είναι σφόδρα υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων», είπε ο κ. Γεωργιάδης σημειώνοντας όταν ένα κράτος έχει χρέη οι δανειστές επιβάλλουν όρους.