Α. Γεωργιάδης: «Πυροτέχνημα» η πρόταση Τσίπρα για δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ

Α. Γεωργιάδης: «Πυροτέχνημα» η πρόταση Τσίπρα για δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πυροτέχνημα» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης την πρόταση Τσίπρα για δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ εκτίμησε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθεί να δημιουργήσει πολιτικές εντυπώσεις και στόχος του είναι να μπει η χώρα σε παρατεταμένη αστάθεια και σε παρατεταμένη περίοδο.

«Πίσω από το μαρκετίστικο σύνθημα 'Πρώτη φορά αριστερά' είναι η Κατσέλη, η Σακοράφα, ο Κουρουμπλής, ο Φωτόπουλος, η ομάδα του Τσοχατζόπουλου», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο ίδιος πρόσθεσε «τι είδους αριστερά είναι αυτή με τον Φωτόπουλο, πρώτη μούρη στο Καβούρι; Θέλει η κοινωνία Φωτόπουλο, ας πάρει Φωτόπουλο, αλλά να μην γκρινιάζει ότι θα μπούμε στην ίδια χαβούζα που ήμασταν πριν».

Αναφερόμενος στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, τόνισε ότι η οικονομία δεν μπορεί να προχωρήσει με μια μονοπωλιακή εταιρεία που είναι χρεωμένη.

«Όσοι ενδιαφέρονται για την εθνική κυριαρχία πρέπει να είναι σφόδρα υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων», είπε ο κ. Γεωργιάδης σημειώνοντας όταν ένα κράτος έχει χρέη οι δανειστές επιβάλλουν όρους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή