Απ. Τζιτζικώστας: Να αποσυρθεί η απόφαση για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

Απ. Τζιτζικώστας: Να αποσυρθεί η απόφαση για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

“Αυθαίρετη, πρόχειρη και εντελώς αβάσιμη” χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, την απόφαση της κυβέρνησης για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη και τις 52 Κυριακές το χρόνο και ζήτησε την απόσυρση της.

“Οι φορείς, τα επιμελητήρια, οι εμπορικοί σύλλογοι, ο επαγγελματικός κόσμος, οι εργαζόμενοι και ολόκληρη η τοπική κοινωνία ζητούμε από τη κυβέρνηση να σεβαστεί και να αποδεχθεί επιτέλους, το γεγονός ότι εμείς γνωρίζουμε καλύτερα τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του τόπου μας. Άλλωστε, όπως αποδεικνύεται και από τις έρευνες και τα επίσημα στοιχεία, το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων και τις 52 Κυριακές το χρόνο, όχι απλώς δεν θα βοηθήσει, αλλά θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τις επιχειρήσεις και την τοπική μας οικονομία”, πρόσθεσε.

“Ζητούμε λοιπόν, έστω και τώρα και πάντως πριν να είναι πολύ αργά, από την κυβέρνηση να ακούσει τις τεκμηριωμένες θέσεις όλων των τοπικών φορέων, όπως οφείλει, να αποσύρει τη συγκεκριμένη απόφαση και να μας επιτρέψει να ρυθμίζουμε σε τοπικό επίπεδο τα τοπικά μας ζητήματα”, κατέληξε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή